De laatste dag van mijn stage bij de Broedmachine

Begin stageperiode

In het begin van mijn stageperiode heb ik een blog geschreven over hoe ik het vond om online stage te lopen. Vandaag ga ik een blog schrijven over wat ik allemaal heb gedaan, geleerd en hoe ik het vond sinds toen.Socials bijhouden

Tijdens mijn stageperiode heb ik veel gedaan, zoals de socials bijhouden Facebook, Instagram en LinkedIn. Elke dag een post plaatsen op 1 van de socials over de atelierhouders van De Broedmachine. De website van De Broedmachine heb ik ook bijgehouden, daar heb ik alle atelierhouders van De Broedmachine op gezet met een mooie Lay-Out en informatie over hen zodat klanten hun makkelijker kunnen vinden.

In de krant

Sinds dat ik hier stage loop is De Broedmachine een paar keer in de krant gekomen. Eerste keer ging het om een ontmoetingstent. Vanwege het corona virus konden mensen niet dichtbij elkaar komen vooral voor ouderen was dat gevaarlijk. Daarom had Partysupport een ontmoetingstent gemaakt. Je bent daar slechts gescheiden door plastic laag, maar toch een heel stuk veiliger. 

De tweede keer was omdat wij brainstormsessies organiseerde voor het bedrijventerrein in Beverwijk. We wouden ondernemers dichterbij elkaar brengen, vooral omdat ondernemen voor iedereen moeilijker is in de corona crisis. 

De derde keer organiseerde Kunsdt samen met leden uit De Broedmachine een virtueel festival. Omdat er vanwege de corona crisis geen festivals meer konden georganiseerd worden bedachten zij dit. Het festival is in Westerhoutpark als je naar binnen gaat kom je allemaal verschillende acts tegen die je kan bekijken. Bijvoorbeeld een zanger en dan kan jij zelf kiezen in wat voor stijl jij wilt dat hij zingt.

En dan de vierde keer ging het over WeMakeThe.City/Beverwijk, het bedrijventerrein creatiever en innovatiever te maken en online stagelopen bij de broedmachine, waar ik dus ook in kwam!

WeMakeThe.City/Beverwijk

In samenwerking met WeMakeThe.City/Beverwijk hebben wij een online conferentie georganiseerd om het bedrijventerrein creatiever en innovatiever te maken. In deze conferentie hebben maar liefst 17 gasten ons geholpen: Serge Ferraro, New Economy Now, Jan van Kampen, Jan Boudesteijn, Renate van Schaik, Jaap Velserboer, Nikki Spil, Ellen van Tongeren, Raymond ‘kuuk’ Groenewegen, Circulair Ecosysteem, Thimon De Jong, Tjeerd Haccou, Paul Beentjes, Liesbeth Bulk en drie HvA studenten, Mike Blauw, Nadèche Westrus en Davey Bredenbeek. Deze gasten werden tussen 15 juni tot en met 30 juni verdeeld, een aantal schreven een artikel, een aantal een livestream en de rest heeft een live interview met Annabel opgenomen. Deze artikelen, Livestreams en interviews kan je terugvinden op onze website en YouTube! 

Schrijven

Mailtjes, brieven blogs en een enquête heb ik ook geschreven, Ik bijvoorbeeld een mail naar journalisten, de gemeente en andere mensen uitgestuurd. Zo heb ik een mail geschreven over hoe wij ondernemers op het bedrijventerrein helpen door onder andere door brainstormsessies, (die uiteindelijk ook in de krant is gekomen) een mail naar bedrijven sturen op het bedrijventerrein over WeMakeThe.City/Beverwijk, een blog over WeMakeThe.City/Beverwijk, Kunsdt Festival, brainstormsessies en natuurlijk mijn eigen blog over de ‘online stage’.

Mijn ervaring

Ik vond mijn stage heel leuk, interessant en gezellig! Annabel was een hele leuke en lieve stagebegeleidster, super veel gedaan en geleerd door haar dus ik wil haar hartstikke graag bedanken! En hopelijk tot ziens!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.