Het gezicht achter….. MNDY

Al maanden krijgen jullie in deze nieuwsbrief de mooie kunstwerken van onze atelierhouders te zien. Maar wie maken al dat moois? In deze nieuwe rubriek stellen wij onze atelierhouders aan jullie voor aan de hand van een aantal korte vragen. Als eerste een kort interview met Mandy van MNDY bags and more:

(Foto gemaakt door Lizzy Tardy)

Om maar meteen met de grootste cliché vraag te beginnen, wie ben je en wat doe je?
Ik ben Mandy Bohm, ik ben 24 en kom uit Beverwijk en ik maak leren tassen. Daarnaast werk ik in een luxe tassenwinkel op Schiphol. Ooit ben ik begonnen met het maken van tassen van oude leren banken maar toen de kwaliteit van de banken steeds minder werd ben ik overgestapt op gewoon leer.

Waarom heb je er voor gekozen om een atelier in de broedmachine te huren?
Ik had eerst een atelier in Amsterdam waar ik bij bedrijf opgestart heb. Daar moest ik na een jaar weg en toen ben ik ongeveer 3 jaar geleden door een klant op de broedmachine gewezen en na een bezoek aan een open avond was ik verliefd op de creativiteit en de mogelijkheden.

Vertel ons eens iets wat anderen nog niet van jou weten?
Ik doe aan pole fitness en ben vorig jaar 3e geworden op het EK.
Daarnaast heb ik net een huis gekocht in Assendelft. 

Als je een superkracht zou kunnen bezitten, welke zou dat zijn en waarom?
De kracht dat mensen al hun diepste verlangens vertellen. Dat je ze aan kijkt en iets vraagt en dat je daar zo eerlijk antwoord op krijgt dat je meteen weet wat er achter de persoon schuilt. Dit heb ik ontdekt door het kijken van een serie (Lucifer) en dat lijkt me echt fijn dus daardoor ben ik hier op gekomen. 

Welke vraag zou ik absoluut moeten stellen in deze gesprekken?
Ik denk dat die “wie ben je” vraag onmisbaar is, dat is toch een soort van all time favorite. Maar misschien is “wat wil je later worden” een leuke aanvulling.

Ok, dan kop ik hem meteen in; Wat wil jij later worden?
Een soort van Mega Mindy maar dan anders 
Ik wil later een mooi bedrijf hebben waarmee ik een stap kan zetten in de wereld en ik wil later gewoon gelukkig zijn. Oja en ik wil graag een hond.

Aan wie geef je het stokje door?
Ik denk dat Joris Abbes wel een goeie is.