Online stage

Wie ben ik?

Mijn naam is hamza, ik ben 17 jaar oud en momenteel loop ik (online) stage bij de broedmachine als marketing en communicatiemedewerker.

Wat doe ik?

Nu we in quarantaine zitten is het lastig om in de broedmachine te werken dus ik werk nu vanaf mijn huis. Inmiddels loop ik nu al 2 weken stage bij de broedmachine en heb ik best veel geleerd. Zo ben ik bezig geweest met alle informatie over de atelierhouders te verzamelen en hun allemaal een aparte pagina te geven waar ze een beetje over hun zelf vertellen. Ook hou ik de socials bij, Facebook en Instagram. Elke dag wordt er wat gepost om en om. Maandag Facebook en dinsdag Instagram etc. Dus ik ben bezig met alles wat online gaat/kan.

Later in mijn stageperiode is er een conferentie gepland over de toekomst van Beverwijk in samenwerking met “We Make The City” Maar dat gaat waarschijnlijk helaas niet door tenminste niet in persoon. Nu zijn we bezig om oplossingen te vinden om het online te doen bijvoorbeeld met Zoom.

Wat vind ik van online werken?    

Verder wat ik van online stage vindt is dat het wel chill is maar ook weer niet. Het is chill dat je in de ochtend wakker wordt en niet hoeft te stressen of je je bus/trein wel gaat halen of niet of dat er file is dat je te laat komt. Maar aan de andere kan is het ook wel een beetje vermoeiend om 3 dagen in de week thuis stage te lopen en dan ook nog 2 dagen thuis school krijgen. Je zit constant achter je laptop. Maar gelukkig zijn de taken die ik nu van mijn stagebegeleider krijg wel interessant en leerzaam:)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.